Välj en sida

Som du säkerligen är medveten om vid det här laget älskar vi på Freespins Avenue spelautomater. Inte minst nya slots med spännande teman och funktioner. I denna artikel tänkte vi därför lista en hel uppsjö av nya spelautomater!

De bästa nya slotsspelen 

På bara ett år hinner det vanligtvis släppas väldigt många spelautomater. Nedan listar vi några av våra personliga favoriter som nyligen har introducerats:

 

Raging Rhino Megaways 

Samma dag som denna artikel är skriven, den 25 juni 2019, släppte den uppskattade spelutvecklaren WMS en ny spelautomat vid namn Raging Rhino Megaways. Inte helt otippat innehåller automaten den innovativa spelmotorn Megaways. Något som också gör detta spelsläpp än mer efterlängtat är det faktum att det är en remake på den tidigare spelautomaten med samma namn.

Rent visuellt sett är efterträdaren väldigt lik originalet. Både när det kommer till symboler och bakgrund. När det kommer till funktionerna i denna automat finns det många likheter med andra populära Megawaystitlar som Bonanza och Primal. Bland annat återfinns Cascading Reels, ett Free Spins läge och ett bonusspel.

 

The Greatest Train Robbery

En annan slots som nyligen såg dagens ljus är The Greatest Train Robbery från Red Tiger Gaming. Inte helt otippat är det en video slots med vilda västerntema. Med sina fem hjul, fyra rader och 40 linjer förkroppsligar den också allt vad klassiska video slots står för. En kul detalj är däremot att hjulen består av järnvägar och att symbolerna levereras på tåg.

Förutom att vara visuellt tilltalande bjuder också The Greatest Train Robbery på en hel del spännande funktioner. Däribland en Re-spinfunktion, et Cloning Wildsfunktion och en Mystery Symbolfunktion.

 

Sabaton

För den som älskar hårdrock och svenska hårdrocksband, är troligtvis Sabaton årets mest efterlängtade släpp. En fullspäckad spelautomat som har inspirerats av det svenska heavy metalbandet med samma namn. Här hittar du fem hjul och tre rader, vilka bland annat pryds av medlemmar från bandet. Förutom ett tilltalande tema hittar du också spännande funktioner som Metal Staks, Chained Reels och Battalion Spins bland många fler.

 

Dead or Alive II

Årets kanske mest efterlängtade släpp inom alla kategorier är däremot Dead or Alive II, efterträdaren till den omåttligt populära spelautomaten med samma namn. I spelets andra upplaga är de laglösa tillbaka, nu vildare än någonsin tidigare. Spelet har såklart kvar sin forna charm men har kompletterats med spännande funktioner som gör det ännu mer underhållande än sin föregångare. Räkna med Free Spins, multiplikatorer och sticky wilds för att bara nämna några.

 

Raven’s Eye

Den svenska uppstickaren Thunderkick lanserade nyligen, den 19 juni 2019, en ny spelautomat vid namn Raven’s Eye. En klassisk video slots med fem hjul, fyra rader och 30 vinstlinjer. Spelet har ett mystiskt och spännande tema som kretsar kring en druid och hennes kråka. Vad gäller funktionerna i detta spel hittar du bland annat ett spännande bonusspel/free spinsläge.

 

Dragon Horn

Sist men inte minst skulle vi vilja tipsa om den tämligen nylanserade spelautomaten Dragon Horn. En spelautomat som även den kommer från den svenska spelutvecklaren Thunderkick. Inte helt otippat får du i detta fantasyinspirerade spel slåss mot eldsprutande drakar och stridslystna orcher. Bland funktionerna återfinns free spins, wilds och scatters.

 

Hämta dina free spin idag 

Där har du det – sex nya spelautomater som hör till våra personliga favoriter. Vilken blir din nya favorit? Om du vill testa på någon av dessa slots och samtidigt ta del av schyssta välkomsterbjudanden, kan du med fördel kika in våra schyssta casinoerbjudanden!